Welcome to 水藍魔力!

帳號註冊
基本設置

贊助我們
商城道具
遊戲資料
最新公告
帳號資訊
水藍攻略 Wiki
下載區
忘記密碼
帳號轉移
聯繫GM

常見問題
家族領域
名字變更
違規舉報
什麼都有、什麼都賣!
你有沒有看到漢克?
沒有!

角色移除

水藍攻略網

社群招募 & 群組發佈

搜索
查看: 5500|回復: 108

[遊戲討論] 個服唔收皮乜都得!

關閉 [複製鏈接]

邁步前進者

唔係要制造恐慌定咩 我依家就講晒d問題出黎 你反駁到我 我就自動收皮
我係34月左右同2個老友一齊入黎玩 2個都係之前玩513識落
打從回溯事件後我地就覺得gm處事手法好有513西傑既味道!

淨係回物品唔回魔幣同寵物 你都真係on9都爆炸
火幣換左寵=有寵+11號身上火幣
水幣買寵換魔幣=有11號身上水幣+換番黎寵同魔幣
水幣買ac=有11號水幣+買番黎ac+該帳號11號身上全部物品

相對地用魔幣用寵物換水幣既就得番個吉
賣帳號個d直頭仆晒街 損失慘重

個問題有幾嚴重弱智既都睇得出啦

你個on9 gm仲話開完會大家覺得咁做係對個服最好 你幾條撚樣個腦真係裝屎
最後咪得番個d玩左好耐 刷灰熊刷到天昏地暗 又神檔時雨神龍既出黎幫你護航

係呀唔見野搵你回報 屌你老母回報區有幾撚多post? 你搞幾耐先搞得掂?
搞撚到個補償活動完你都未撚搞完啦得罪講句

仲話咩主張平衝 平你老母啦真係 你依家咪就係好似西傑咁
暗示同我地講 我就係要睇班大哥面色做人 唔滿意咪走囉
人地辛辛苦苦刷隻神檔時雨 收番佢仲得了? 人地日日夜夜刷咁多S章收番佢 咪即係迫緊人走?

但依家你就係迫走d新手 迫走玩得唔係好耐既人呀

開服幾日有玩都知 少左幾多人

你如果係全數回番11號 係d人一定屌 因為係你自己錯 搞到人地無左20日既努力
但掉番轉 就唔會有以上任何問題出現 你仲夠膽話回晒11號 回報區帖唔會少過依家
我好想知d人仲要回乜撚野? 除左買賣帳號有問題出現 有咩野要回報? 除左問候下你老母之外?
過2日d人啖氣落左咪死死氣番黎玩 因為佢唔會覺得有咩不值 因為大家損失既野一樣多 都係呢20日時間
依家? Sorry 我真係接受唔到我d野無晒既同時 另外係有小部分人竟然一夜致富 多左價值幾萬水既野

唔好同我講玩game為開心 顧自己唔好理人呢d廢話
你去玩lol人地1lv 多你把ie你仲會繼續玩落去?
你去玩cs 自己得把爛鳩手槍 人地個撚個用ak m4你仲玩落去?
Sorry年記大 係玩過呢d game only

換左神檔時雨神龍個d恭喜你啦
過多一年半載繼續自己拖隻寵行街自爽啦你地
因為人都走鳩晒 唔係自爽係咩?

評分

參與人數 10金錢 -2 收起 理由
cwk2001050 -1
摘星之手 -1
占占 -1 總會有人搞事
travischau -1 唔滿意走~無人留你
abc1111 -1
KIT:)` + 1 我很贊同!
sparkwai + 1 我很贊同!
Louis_Siu + 1 我很贊同!
dd2jo2vd333 -1 淡定!
庸人 + 1 精品文章!

查看全部評分

回復

禁止訪問

讓我們打聽對方 今天過得一切平安
縱使相見已是路人茫茫 臉書等愛侶入睡卻偷看
回復 支持 反對

邁步前進者

無諗過其他人有因為咁樣賺左D咩野
淨係繼續努力去得到自己想得到既野就OKAY (變種獅鷲,暗僧)
至於損失...因為叫做玩一段時間都無乜同其他人交易過,所以無點留意
但有時侯D野就係咁架啦,有得有失,有得回味下魔力已經係咁上下啦
513被人爆AC無左隻暗僧都係咁樣,曾經擁有咪算囉
回復 支持 反對

初心者

其實-.-回晒711 賣左ac d人一樣冇嫁
唔通gm幫佢改番pw咩
依家gm又唔係唔幫佢地整
一味諗 人地點賺幾多

比著513..回溯乜都唔理 仲走得多人啦-.-
回復 支持 反對

奔跑的春風

完全洗白最開心
到時個個800$ 渣手槍開局

洗白 / 11/7 /而家咁都無咩所謂既玩家路過
邊樣我都係蝕

我唔會因為人地多左幾萬水而覺得SAD
始終呢隻GAME 唔似LOL 同CS
如果佢地無咁既公平性都唔會係全球最多人玩既GAME
LOL 排第1 CSGO排第3
傳說中第一團樹海帶學寵技是可以帶隨身銀行的
然後帶完就叫GM 禁止樹海隨身銀行
那人不是我
回復 支持 反對

奔跑的春風

等陣先
玩LOL 人地多你把IE 你就唔玩!?@@ 各下走左幾多個場
玩CS 爛槍 打人地AK M4 .... 打MATCH ECO ROUND打過未
回復 支持 反對

奔跑的春風

Goosie 發表於 2015-8-2 22:16
等陣先
玩LOL 人地多你把IE 你就唔玩!?@@ 各下走左幾多個場
玩CS 爛槍 打人地AK M4 .... 打MATCH ECO RO ...

ECO 渣five-seven 無甲 ace 人地仲正過拎M4 ACE人地

拎PVE 既GAME 同PVP GAME 比真係

呢個situation 用diablo 3 比可能適合D
傳說中第一團樹海帶學寵技是可以帶隨身銀行的
然後帶完就叫GM 禁止樹海隨身銀行
那人不是我
回復 支持 反對

呢喃的歌聲

話你ON9驚你嬲~~~~~~~~
回復 支持 反對

無名的旅人

個服唔收皮 你指幾耐之內先?
乜都得?
切柒包唔包?

件事係衰左架啦
而家GM都補救緊 你仲想點?
我就係個D唔理其他人多左D咩自己繼續玩既人
人地多左野影響到你幾大?
你見有人多左野你咪拎埋證據回報篤佢囉
而且台灣版有人話有玩家因為用左D唔屬於自己既野比GM鎖左ACC
D野冇晒你咪回報囉

GM唔回到11號就你問候佢
GM回到11號就到我問候佢
佢衰左呢鑊做D咩點都有人問候佢架啦
回復 支持 反對

水面上的小草

睇開D 香港人
回復 支持 反對

邁步前進者

已成定局∼
回復 支持 反對

呢喃的歌聲

其實GM已經好努力補救,
下下計住人地賺左D咩,
講真好多人都唔見左野都無同GM回報啦(我自己係其中一個)
玩GAME姐,唔洗計到咁足呀,
淨係識係到發埋D負能量既PO想點先?!
唔通有D人心理唔平衡想搞亂水藍?!

我以前玩正服,回溯,比人爆AC,昆點等搵GM...佢彩你都戇撚鳩

評分

參與人數 1金錢 +1 收起 理由
SAYA + 1 精品文章!

查看全部評分

許多東西解釋不了 或是並沒探索必要
回復 支持 反對

水面上的小草

ngo0517 發表於 2015-8-2 22:43
其實GM已經好努力補救,
下下計住人地賺左D咩,
講真好多人都唔見左野都無同GM回報啦(我自己係其中一個)
...

點解我玩正服比人爆A/C ,物品消失 搵GM有人理既?
回復 支持 反對

地上的月影

但你註冊時間是5月17日.......
何來34月呢
如果唔玩水藍那你想叫人去玩現實ONLINE?
一時三刻小小風浪就出來嘈~如果不想玩可以自己消失
十蚊愛
回復 支持 反對

呢喃的歌聲

庸人 發表於 2015-8-2 22:51
點解我玩正服比人爆A/C ,物品消失 搵GM有人理既?

我唔知WO,我玩既時候比人爆無人理,可能你令仔
許多東西解釋不了 或是並沒探索必要
回復 支持 反對

注意禮節,避免過短的回帖,培養良好風氣!
若發生問題,回帖請附上伺服器、子分流、所在地區、網絡供應商,以利管理員處理。